İdari ve Mali İşler Müdürümüz
25 Ocak 2022

DAVUT MEMİŞ

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

1977 Niğde doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Niğde'de tamamladı. Anadolu Üniversite'si İşletme Fakülte'si İşletme Bölümü ve  Atatürk Üniversite'si Sağlık Yöneticiliği bölümü lisans mezunudur.
     1995 yılında Niğde Dündarlı Sağlık Ocağı'nda kamu görevine başladı. 2003 yılında Bor İlçe Devlet Hastanesi müdür yardımcılığı, 2004-2009 yılları arasında Niğde Devlet Hastanesi müdür yardımcılığı, 2009-2012 yılları arasında Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.
     2017 yılından beri Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürüdür.
     Evli ve 3 çocuk babasıdır.