Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi EK-2A (Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Kapsamında Sunulan Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesi) fiyat güncellemesi.
28 Eylül 2017

DUYURU

Genel Sekreterliğimizin 19/07/2017 tarih, 19025836-869-E.1643 sayılı olur yazısı ile bağlı Sağlık Tesislerimizden olan Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi eki EK-2A (Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Kapsamında Sunulan Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesi) listesinde yer alan hizmetlerin faturalandırılmasında fiyat tarifesinin 3 (ÜÇ) katı olarak uygulanmaya başlanılmıştır.

Yukarıda zikredilen Sağlık Tesislerimiz dışında kalan Bor Devlet Hastanesi, Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ulukışla Devlet Hastanesi ve Çiftlik Devlet Hastanesinde ise  Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi eki EK-2A (Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Kapsamında Sunulan Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesi) listesinde yer alan hizmetlerin faturalandırılmasında fiyat tarifesinin 2 (İKİ) katı olarak uygulanmaya başlanılmıştır.